Overogen.nl bestaat sinds 2012 en heeft per maand meer dan 15.000 unieke bezoekers. Deze bezoekers komen veelal binnen via zoekmachines op zoektermen die te maken hebben met: oogproblemen, oogziektes, oogaandoeningen, ooglaseren en contactlenzen. Wij voegen regelmatig nieuwe content toe en stijgen hierdoor elke maand in bezoekers aantallen.

Leadgeneratie

Overogen.nl genereert verschillende leads in de ooglaser branche. Via een zoekmachine komen potentiele leads met zeer specifieke keywords zoals: Ooglaseren, ooglaseren Turkije, Ooglaseren kosten etc. Hierdoor zijn onze leads van hoge kwaliteit. Deze leads komen in een leadsysteem terrecht waar de klant eenvoudig de gegevens van de lead kan zien en benaderen. Een klant wordt gelijk op de hoogte gesteld van zijn lead middels een email. Hoe sneller de lead wordt benaderd, hoe groter de kans om een lead om te zetten in een conversie

leadgeneratie ooglaseren

Adverteren op Overogen.nl?

Op de website van overogen.nl zijn veel verschillende mogelijkheden om te adverteren. Stuur ons een email met specifieke wensen en wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag over adverteren?