Hoe je een elektrisch anti cellulitis apparaat wel én niet moet gebruiken

0

Een elektrisch anti cellulitis apparaat lijkt een uitkomst, vooral als je op het punt staat op vakantie te gaan en je sinaasappelhuid liever thuis laat. Maar als je al je hoop op het apparaat vestigt kom je van een koude kermis thuis. Massageapparaten zijn een fijne ondersteuning voor een mooier lichaam, maar een wondermiddel? Nee, dat niet. Wij zetten op een rijtje wanneer je een anti cellulitis apparaat wel én niet moet gebruiken.

Een elektrisch anti cellulitis apparaat: géén wondermiddel

Zoals gezegd is een elektrisch anti cellulitis apparaat geen wondermiddel. Het ondersteunt je in de strijd tegen je cellulitis en is een vorm van thuisbehandeling, maar het doet precies dat: ondersteunen. Helaas is er geen tovermiddel tegen cellulitis of welk ander lichamelijk ongemak. Hoe fijn zou het zijn om drie keer te knipperen en je sinaasappelhuid vaarwel te kunnen zeggen? Een anti cellulitis apparaat helpt je huid in een betere doorbloeding, maar het hoeft niet op zichzelf te staan.

Een mooiere huid komt van binnenuit

Gebruik van het apparaat is meer dan het alleen aan de buitenkant te gebruiken en niks aan de binnenkant te willen doen. Een mooiere huid komt van binnenuit, ook in het geval van cellulitis. Vaak gaan we problemen met onze huid of ons uiterlijk echter wel op deze manier aan: we smeren totdat we geen puistjes meer zien of die rode vlekken verdwenen zijn. Maar is dat echt de beste manier?

Gebruik meerdere strategieën: let op je voeding én gebruik een apparaat

Dit lost het probleem wel aan de buitenkant op, maar verhelpt de oorzaak niet. Op de lange termijn zal je hetzelfde moeten doen om het probleem te blijven verhelpen, of meer dan dat. Beter is het om het apparaat te gebruiken als één van meerdere strategieën. Eet gezond, drink voldoende water, beweeg én gebruik een anti cellulitis apparaat. Zo pak je het probleem van je cellulitis van meerdere kanten aan en verbeter je je algehele gezondheid. Dit zal een positiever effect hebben dan simpelweg het gebruik van een massage apparaat. Gebruik het als ondersteuning en het zal je verder helpen.

Wil je het beste (huid)resultaat? Denk je aan je algehele gezondheid

Uiteraard is het aan iedere vrouw om te beslissen hoe zij een probleem aanpakt of een apparaat gebruikt, maar wil je het beste resultaat? Neem je hele gezondheid in acht. Je huid is geen losstaand iets, maar is verbonden aan alle andere lichaamsdelen en – functies. Alles heeft invloed op elkaar, ook als we dat zelf niet doorhebben. Cellulitis kan bijvoorbeeld een alleenstaand iets zijn, maar kan daarnaast duiden op het feit dat je doorbloeding niet is zoals deze hoort te zijn. Misschien hebben andere lichaamsdelen, zoals handen en voeten, hier minstens zoveel last van.

Haal het meeste uit het apparaat én je lichaam

Zie je lichamelijke ongemakken in een breder plaatje en probeer ze op deze manier aan te pakken. Als je een elektrisch anti cellulitis apparaat apparaat zodanig gebruikt zal je er het meeste baat bij hebben. Niet alleen in het behandelen van je cellulitis, maar ook in het verzorgen van de rest van je lichaam. Op welke manieren wil jij je cellulitis aanpakken en hoe kan een elektrisch anti cellulitis apparaat daarbij helpen?

Delen.

Laat uw reactie achter en help andere bezoekers

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.