Het TENS apparaat: de ideale behandeling voor iedere blessure

0

Ben je een fervent sporter? Dan wil je uiteraard graag blessures uit de weg blijven. Je neemt de nodige voorzorgsmaatregelen: je rekt en strekt je van tevoren goed en eet en drinkt bepaalde middelen wel of niet. Je tapet je in en mijd overbelasting van je spieren. Helaas moet je er soms toch echt aan geloven: een sportblessure. Want, een ongeluk zit in een klein hoekje en soms ga je nét over je grenzen heen. Wat nu? Het TENS apparaat kan je helpen. Dit apparaat verlicht pijn en helpt je, letterlijk en figuurlijk, weer op de been.

TENS helpt je met de juiste behandeling en verlicht pijn

Het TENS apparaat is ideaal in het geval van sportblessures. Een blessure kan je trainingsschema namelijk behoorlijk in de war schoppen en je een tijd uit de running houden. De juiste behandeling is een pré, zeker als je snel weer op de been wilt zijn. Het is geen aanrader om door je pijn heen te bijten en je zere spieren langduriger te beschadigen; niet voor jou en niet voor je lichaam. Hoe kan TENS je hierbij helpen? Het verlicht pijn, op een gemakkelijke manier.

Overal te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen

Het TENS apparaat brengt een aantal voordelen bij elkaar en verpakt ze in één handig, lichtgewicht apparaat. Zo is het gemakkelijk mee te nemen en het verlicht pijn, waar en wanneer je het nodig hebt. Je hoeft er niet voor naar de sportschool en kunt het gerust thuis in de kast leggen. Wil je het juist graag continu in de buurt hebben? Dat is geen probleem. Het TENS apparaat is klein en ideaal vervoerbaar. Door de afmetingen kun je het overal gebruiken, zelfs wanneer je spontaan last krijgt van een zere spier. Het verlicht pijn en is overal ter plekke.

Het TENS apparaat verlicht pijn en helpt je minder pijnstillers te slikken

Het apparaat is niet-invasief, wat betekent dat je er niks voor hoeft te slikken of in te brengen. Je bevestigt de elektroden op je lichaam en kunt direct aan de slag. Vaak vereist een sportblessure het slikken van pijnmedicatie. Gebruik van het TENS apparaat kan er zelfs voor zorgen dat je minder pijnstillers hoeft te slikken. Dat is een doel waar iedereen achter kan staan. Bovendien heeft het TENS apparaat geen bijwerkingen, wat bij sterke pijnmedicatie vaak wel het geval is. Het apparaat verlicht pijn zonder bijwerkingen.

Voor iedere sportblessure dankzij doelgericht gebruik

Voor het TENS apparaat maakt het niet uit van welke spier je last hebt of welke blessure je hebt opgelopen. Dankzij de elektroden kun je heel doelgericht behandelen. Het verlicht pijn, precies waar het zeer doet. Daarnaast hoef je er geen gekke houdingen voor aan te nemen: het TENS apparaat kun je op alle mogelijke manieren gebruiken. Zittend, staand of liggend; op je benen, armen of juist rug. Je hele lichaam kan baat ondervinden van het gebruik van dit apparaat, en het verlicht pijn waar het nodig is.

Welke sportblessure kan TENS voor jou verhelpen?

Het TENS apparaat is een mooie aanvulling op de behandeling van de pijn waar je door je sportblessure last van hebt. Het verlicht pijn en kan er aan bijdragen dat je je medicatie kunt minderen of zelfs stoppen. Dankzij het handzame en kleine formaat is het overal te gebruiken en voor iedere zere spier in je lichaam bruikbaar. Het verlicht pijn, waar en wanneer jij wilt. Welke sportblessure kan het TENS apparaat voor jou verhelpen?

Delen.

Laat uw reactie achter en help andere bezoekers

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.