Ooglidcorrectie zonder snijden!

0

Veel van patiënten kampen met problemen rond het gebied van de ogen. Zoals iedereen weet is dit gebied erg vatbaar voor rimpels, overtollig vet, wallen en afhangende oogleden. Natuurlijk zijn er op dit gebied verschillende behandelingen voor patiënten. De probleemgebieden werden dan behandeld met Botox of fillers, afhankelijk van het specifieke probleem. De nieuwe Plasmage techniek, biedt nog meer mogelijkheden en zorgt voor prachtige resultaten. Zonder chirurgische ingreep behoren wallen, hangende oogleden tot het verleden. Ook niet onbelangrijk, de kosten voor een Plasmage behandeling zijn aanzienlijk lager dan die van een chirurgische ingreep.

Wat is een Plasmage behandeling?

Plasmage is een nieuw hulpmiddel dat kan worden ingezet voor de dermatologische en cosmetische behandelingen. Het Plasmage apparaat is een medisch hulpmiddel bij non-invasieve microchirurgische behandelingen. Door middel van elektrische ontladingen kan het Plasmage apparaat plasma genereren. De punt van het apparaat wordt op ca. 2mm van de huid gehouden. De plasma energie van het apparaat wordt gebruikt om de lucht tussen de huid en de punt van het apparaat te kunnen ioniseren. Daardoor ontstaat als het ware een elektrisch stroompje tussen de huid van de patiënt en het apparaat. Het resultaat is dat de behandelde stukjes huid als het ware ‘verdampen’. De verdampte huid zorgt ervoor dat de omliggende huid zich weer strak trekt. Deze behandeling veroorzaakt geen littekens, maar zorgt er wel voor dat de huid van het behandelde gedeelte strakker wordt en er weer jeugdiger en frisser uitziet.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een verdovende crème om te voorkomen dat de patiënt ongemak ondervindt van de behandeling. Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes op de behandelde huid. Het is ook mogelijk dat er enige zwelling ontstaat. De zwelling is na verloop van korte tijd weer verdwenen en de korstjes vallen er na een paar dagen ook weer af.

Plasmage behandelingen zijn geschikt voor huidverouderingsproblemen, geschikt voor alle huidtypes. De resultaten van de Plasmagebehandelingen zijn goed zichtbaar wanneer de zwelling is verdwenen en de korstjes zijn afgevallen. Dit is doorgaans na 5 – 7 dagen het geval en verbetert in de opvolgende twee maanden. Het resultaat van een Plasmagebehandeling is van lange duur. Immers, het is de eigen huid die nieuw collageen aanmaakt in de huid, waardoor deze weer strakker en jeugdiger wordt.

Indicaties Plasmage behandelingen

Behalve voor het behandelen van cosmetische problemen rond de ogen, kunnen de Plasmage behandelingen ook worden gebruikt voor de volgende indicaties:

 • Facelift
 • Wenkbrauw lift
 • Versteviging hals
 • Jukbeenderen
 • Rokerslijntjes (bovenlipslijnen)
 • Rimpels wangen
 • Neus lippenplooi
 • Striae
 • Acné
 • Ouderdomsvlekken
 • Moedervlekken

Advies! Zorg er altijd voor dat de Plasmage behandeling die je ondergaat wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts die hier speciaal voor is opgeleid. De deskundigheid van deze behandelende arts heeft direct betrekking op de te behalen resultaten.

Is een Plasmage behandeling hetzelfde als een Plexr behandeling?

Vergelijking plasmage en plexr

De vraag of er een verschil bestaat tussen de Plasmage® en de Plexr® is een logische en terechte vraag. Ja, er zijn verschillen maar met name in het apparaat zelf. De behandelresultaten zijn vergelijkbaar. De techniek welke wordt toegepast op de te behandelen huid is hetzelfde, namelijk de huid wordt met plasma behandeld. Meerdere kleine en korte lokale verhittingen d.m.v. plasma zorgen uiteindelijk voor de huidverstrakking.  

Er zijn wel verschillen tussen de twee apparaten. De Plexr bestaat uit een drietal draadloze handstukken welke werken op een batterij en ieder handstuk heeft een specifieke eigenschap en mogelijke instelling. Daarentegen is de Plasmage één apparaat met een touchscreen en één handstuk welke verbonden is aan netstroom. Alle verschillende instellingen op het Plasmage apparaat worden op het scherm aangepast en zijn dan direct te gebruiken. Eventuele aanpassingen tijdens een behandeling zijn zo direct toe te passen.

 

Delen.

Laat uw reactie achter en help andere bezoekers

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.