Make-up tips: Laat jouw oogkleur mooi uitkomen!

Als je trots bent op je ogen dan wil je natuurlijk dat ze stralen. Met make-up kan je een extra accent aanbrengen aan je ogen. Je ogen schitteren zo dankzij het aanbrengen van make-up. Het is wel belangrijk om te kiezen voor een stijl die past bij je oogkleur. Zo passen bepaalde accenten beter bij blauwe ogen vergeleken met bruine ogen.

Blauwe ogen

Het is belangrijk om altijd het tegenovergestelde te doen van je oogkleur. Bij blauwe ogen zou dat in theorie oranje zijn, maar voor veel vrouwen is dit iets te heftig. Gelukkig kan je als alternatief kiezen voor een bronzen kleur. Je ogen springen er dankzij deze warme kleur echt tussenuit. Daarnaast mag je gerust ook opvallende oogschaduw gebruiken. Kies voor oranje of lila kleuren en accentueer zo je ogen. Een grappige tip is je lippen fel rood maken. In plaats van je lippen vallen dankzij het contrast juist je ogen op. Probeer het gerust eens uit.

Groene ogen

Groene ogen springen er lekker uit met paarse oogschaduw. Maar hierbij heb je wel nog een effect tintje nodig. periactin without prescription, buy lioresal online. Trek met een eyeliner een zwarte lijn net onder je oog zodat je ogen wel eruit blijven springen. Eventueel kan je ook nog voor een grijs of aardetint kiezen in combinatie met de zwarte eyeliner. Combineer dit met een roze lipgloss en je groene ogen komen prachtig uit met deze make-up tips.

Bruine ogen

Bruine ogen zijn warm van zichzelf dus is het belangrijk om vooral koele kleuren te gebruiken. Door koele kleuren te gebruiken springen de ogen er uit zichzelf uit. Je kan kiezen uit kleuren als blauw, groen en paars. Eventueel staan ook smokey eyes perfect bij bruine ogen. Het is wel belangrijk om bij smokey eyes de rest van de make-up rustig te houden. Als je dat niet doet dan is de kans groot dat het allemaal net iets teveel van het goede wordt. Laat alleen je oogkleur mooi uitkomen met smokey eys. Daarnaast kan je bruine ogen ook nog combineren met groene kleuren om het extra aan te kleden.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.