PTA Wavefront ooglaserbehandeling

0

De Wavefront-techniek is op het gebied van de traditionele ooglaserbehandelmethoden de nieuwste behandelvorm. Bijna de helft van de bril- en contactlensdragers met een reguliere refractieafwijking, waarbij men denkt aan verziendheid, cilinder afwijking en bijziendheid heeft vaak ook een verfijnde afwijking. Met de Wavefront-techniek worden deze verfijnde afwijkingen nauwgezet gecorrigeerd.

Wat doet een PTA Wavefront behandeling?

De Wavefront behandeling corrigeert zoals eerder genoemd de verfijnde afwijkingen. Zij worden ook wel als aberraties van de hogere orde omschreven. PTA staat voor Personal Treatment Advanced. Met deze gepersonaliseerde laser behandeling worden afwijkingen nauwgezet verbeterd, zodat u zelfs beter kunt zien dan eerder het geval was met een bril of contactlenzen. De PTA Wavefront behandeling wordt uitgevoerd met een uiterst innovatieve Technolas217p-laser. De Wavefront-techniek kan worden toegepast op bijziendheid tot -10 dioptrie, verziendheid tot +5 dioptrie en een cilinderafwijking tot 6 dioptrie.

De Wavefront-techniek kan als aanvulling op de LASEK PRK-methode, FemtoSecond LASIK, wanneer uw pupillen ‘s nachts te veel verwijden, of bij nachtblindheid worden toegepast. Aan de hand van gericht onderzoek, bepaalt de oogarts of u in aanmerking komt voor een PTA Wavefront behandeling. Deze methode wordt alleen toegepast, wanneer men uitsluitsel heeft dat de behandeling absoluut zinvol of strikt noodzakelijk is.

Wat kan een Wavefront laser?

Met de Wavefront wordt gebruikt gemaakt van de Technolas217-laser. Deze laser meet de specifieke waarden van uw ogen. Zo wordt er een perfect resultaat geboekt omdat de laser gespecificeerde details inlaadt. Bij cilindrische afwijkingen en ogen die van gemiddelde parameters afwijken is deze behandeling uiterst geschikt.

Wat zijn de voordelen van PTA Wavefront?
Gecombineerd met FemtoLasik of een van de andere behandelingen wordt de PTA Wavefront uitgevoerd. Gespecificeerde details van de ogen worden vooraf verzameld. Daarna zal de computer een feilloze behandeling voor de ogen berekenen.

Vanwege de nauwkeurige analyse zal het hoornvlies op de strikt noodzakelijk gebieden behandeld worden. Dit betekent dat er tijdens het corrigeren twintig procent, wat anders verwijderd zou worden, wordt bespaard van het hoornvlies.

Ook nachtblindheid is door deze behandeling vele malen beter te corrigeren dan wanneer er een reguliere behandeling zou worden toegepast. Met deze methode geniet men ‘s nachts van een scherp beeld en wordt bovendien Halo-vorming verminderd.

Een analyse met de Wavefront-techniek zorgt voor een gedetailleerd beeld van de vorm van het oog. Voor elke behandeling zal eerst grondig onderzoek worden gedaan om te bepalen of u de geschikte kandidaat bent om deze behandeling te ondergaan.

Delen.

Laat uw reactie achter en help andere bezoekers

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.