WALLEN ONDER OGEN

Donkere wallen onder je ogen kunnen je er dramatisch ouder en uitgeput laten uit zien. Gelukkig zijn er een aantal effectieve huismiddeltjes en succesvolle medische behandelingen die kunnen helpen bij het minimaliseren van deze vervelende wallen.

Oorzaken van wallen en donkere wallen onder je ogen
De meeste mensen vinden dat er meer dan een oorzaak voor hun gezwollen of vermoeid uitziende ogen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende:

Verouderen: Als je ouder wordt, de huid en de spieren rond je ogen beginnen te verzwakken, waardoor het makkelijker voor het vetweefsel onder de huid te herverdelen en voor de huid te verzakken. Allergieën. Jeukende, gezwollen ogen zijn een veel voorkomende allergische reactie.
Vochtretentie. Hormonale veranderingen, een gebrek aan slaap, of zelfs alleen maar het eten van zoute voedingsmiddelen kan ertoe leiden dat u om vocht vast, wat leidt tot gezwollen ogen. Erfelijkheid. Als uw ouders hadden wallen onder hun ogen, kunt u meer vatbaar voor het ontwikkelen van dezelfde aandoening.

Tips voor wallen bij mannen
Dermatologische behandelingen.
Laserbehandelingen en chemische peelings kunnen helpen huid en maakt de donkere gebieden onder de ogen lichter. Opvullen van rimpels. Een plastisch chirurg kan injecteren vulstoffen zoals Restylane en Juvederm rechts onder de huid onder de ogen hol om zelfs uit het gebied. Het effect duurt meestal ongeveer acht maanden.

Home remedies voor Puffy Eyes of Dark Shadows Veel thuis behandelingen kunnen tijdelijk minimaliseren wallen en donkere gebieden onder je ogen. Hier zijn een paar ideeën om te proberen:

Gebruik make-up om een illusie te creëren. Gebruik een zeer kleine hoeveelheid van een lichter gekleurde concealer op de gezwollen, baggy gebied onder de ogen van de donkere schaduwen te camoufleren en maken de wallen kijken vlakker.
Gebruik koude kompressen. Een beetje koud kan gaan een lange weg in de richting van het verminderen van zwelling rond je ogen. U kunt gebruik maken van cold packs of ijs packs, koude plakjes komkommer, theelepels die zijn gekoeld in de vriezer, of theezakjes die zijn gedrenkt in ijswater.
Get goede rust. Probeer om genoeg slaap (ongeveer zeven tot acht uur) te krijgen, en te slapen met je hoofd verheven tot de vloeistof te houden van het verzamelen van onder je ogen.
Houd uw allergieën onder controle. Vermijd allergie triggers en neem antihistaminica om te helpen voorkomen dat uw lichaam reageert op allergenen.
Vermijd zout eten. Stick met voedingsmiddelen die niet zal leiden tot wallen.

Medische behandelingen

Een dermatoloog of plastisch chirurg kan een meer permanente oplossing voor een gezwollen oog probleem. Neem contact op met uw arts als u wilt een van deze opties proberen:

Dermatologische behandelingen. Laserbehandelingen en chemische peelings kunnen je helpen wallen verhelpen. Opvullen van rimpels. Een plastisch chirurg kan injecteren vulstoffen zoals Restylane en Juvederm rechts onder de huid onder de ogen hol om zelfs uit het gebied. Het effect duurt meestal ongeveer acht maanden.
Een eyelift. Een arts kan een verscherping van de huid onder de ogen door het smelten van het vet weg met een elektrische sonde, dan trekken de huid strak. Het is een poliklinische ingreep die kan relatief snel worden gedaan – en biedt effecten die laatste tientallen jaren.

1 antwoord
  1. Hosting
    Hosting says:

    Donkere kringen onder de ogen kunnen op verscheidene manieren worden veroorzaakt. Onderstaand de meest voorkomende oorzaken van dergelijke wallen. Het al dan niet ontwikkelen van donkere kringen onder de ogen is vaak ook een kwestie van erfelijkheid. Hebben je ouders last van zwarte kringen, dan is de kans relatief groot dat jij er vroeg of laat ook mee te maken krijgt.

Reacties zijn gesloten.