Siliconen Hydrogel lenzen

Naast de ontwikkeling en het gemak van de wegwerpbare daglenzen, zijn er nog meer trends: het gebruik van de materialen waarbij het meest optimale draagcomfort wordt gegarandeerd. Als een van de belangrijkste eigenschappen voor de meest ideale contactlens wordt genoemd: comfortabel om te dragen, hygiënisch, gemakkelijk in het gebruik én niet onbelangrijk, betaalbaar. Een Siliconen Hydrogel daglens is meer zuurstofdoorlatend dan een ‘normale’ daglens. Zuurstof en traanvocht kunnen zich natuurlijk verplaatsen via en onder de lens. Veel gehoorde klachten van lenzendragers zijn namelijk dat vooral een lange dag droge en rode ogen oplevert. Met de silicon hydrogel daglenzen wordt dit voorkomen.

Wat, hoe en waar?

Deze soort daglens is gewoon via het internet te bestellen. De Easy Wear Siliconen Hydrogel daglenzen zijn geschikt voor sterktes tussen de -12.00 t/m +8.00. Uiteraard hebben ze ook een UV-bescherming.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Vragen na aanleiding van dit artikel?
Laat eenvoudig een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>