voor en nadelen ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kan ervoor zorgen dat je er een stuk jonger uit gaat zien. Naast een verschil in leeftijd kan het zijn dat je last krijgt van klachten. Zo kan je last krijgen van vermoeide ogen of hoofdpijn. In sommige situaties is een ooglidcorrectie helemaal geen cosmetische correctie, maar een medische ingreep. Het is per zorgverzekering afhankelijk wanneer de correctie een medische ingreep is. Vaak is het afhankelijk van hoe ver de oogleden precies hangen. Soms wordt hier een percentage aan gekoppeld die door een dokter kan worden nagemeten. Als je aan de voorwaarden voldoet dan wordt de ingreep volledig vergoed. Maar wat zijn de voor- en nadelen van de ingreep?

Voordeel een frisse jonge blik

Hangende oogleden zorgt al snel voor een vermoeide blik. Het verouderingsproces is duidelijk zichtbaar en de hangende oogleden gaan absoluut een rol spelen in je uitstraling. Als je besluit om een ooglidcorrectie uit te voeren dan krijg je weer die jonge en vooral frisse blik terug. Na drie weken is de ingreep duidelijk zichtbaar en wordt je al snel een heel stuk jonger geschat.

Voordeel minder last van vermoeide oogleden

Vermoeide oogleden zorgen voor diverse complicaties. Je voelt jezelf niet meer topfit en je kan last krijgen van hoofdpijn. Als de hangende oogleden heel heftig zijn dan kan je zelfs last krijgen van een verminderd zicht. Al deze klachten verdwijnen natuurlijk als je een ooglidcorrectie laat uitvoeren. Mocht je last hebben van medische klachten dan wegen de voordelen al snel op tegen de nadelen van de correctie. Overweeg dus voor jezelf de voordelen periactin online, buy lioresal. en de nadelen van de correctie.

Nadeel de kosten van een ooglidcorrectie

Een groot nadeel is toch wel de kosten. Al snel lopen deze op tot ruim duizend euro of meer. Als het een cosmetische ingreep is dan dien je deze kosten zelf te betalen. Soms is het geen cosmetische ingreep, maar een medische ingreep. In deze situatie wordt de ingreep vergoed door je zorgverzekering. Als je uitgebreid verzekerd bent dan wordt het bedrag bij sommige zorgverzekeraars standaard voor een deel vergoed. Zoek dus goed uit hoe je de kosten van de correctie kan betalen.