Wimpers: functioneel en mooi

Onze wimpers zijn absoluut functioneel doordat ze onze ogen beschermen. Bij een aanraking of een reflex sluiten ze automatisch. Het is dan ook de functie om onze ogen te beschermen tegen stofdeeltjes en andere beschadigingen. Ondanks dat ze heel functioneel zijn kunnen ze ook gebruikt worden om te verleiden. Door onze wimpers te verfraaien maken we ze automatisch mooi om mannen te verleiden. Er zijn verschillende manieren om onze wimpers te verfraaien.

Mascara ter decoratie van je wimpers

De meeste vrouwen maken gebruik van mascara om hun wimpers te verfraaien. Dankzij mascara lijken je wimpers voller en springen je ogen er echt uit. Geen enkele vrouw durft meer de straat op zonder een beetje mascara. Er bestaan veel verschillende soorten met ieder hun eigen effect. Zo bestaan er diverse soorten kleuren, maar de kleur zwart is toch nog altijd het populairste van allemaal. Naast de kleur kan je kiezen voor het gewenste effect. De meeste vrouwen zijn dol op langere wimpers en kiezen dan ook voor dit effect. Je ogen worden hierdoor direct een stuk verleidelijker, waardoor je de meeste mannen kan inpakken.

Wimperkruller voor een extra effect

Het effect van alleen celebrex online, cheap clomid. mascara is voor veel vrouwen niet voldoende. Je wimpers worden nog mooier als je deze combineert met een wimperkrultang. Door gebruik te maken van een professionele krultang worden je wimpers ineens prachtig gekruld. Je krijgt zo precies het gewenste effect dat je graag zou willen zien. Combineer dit met je favoriete mascara en je ogen komen adembenemend mooi uit.

Namaak wimpers

Sommige vrouwen zijn helaas geboren met kleine wimpers. Helaas krijg je ze ondanks het gebruik van een verlengende mascara lang niet zo mooi als de meeste vrouwen. Gelukkig kan je gebruik maken van namaak wimpers om je wimpers qua lengte aan te passen. Lijm ze vast aan je bestaande wimpers en breng vervolgens je favoriete mascara aan. Niemand zal meer zien dat je gebruik maakt van namaak wimpers. Je kan nu eindelijk schitteren op je eigen catwalk met je functionele en bovenal prachtige wimpers.